– 🐾 Pups zoeken baas / nest aankomdiging

Leuk dat je intressen hebt in een van onze wondelijke pups 🐾

We besteden veel zorg en aandacht aan de pups en hun opvoeding en vinden het heel belangrijk dat ze het beste baasje zullen krijgen. Ze zijn te bezichtigen op afspraak en vanaf dan ook pas te reserveren tegen een aanbetaling.

De pups mogen het nest verlaten als ze 8 weken oud zijn (binnen Nederland. Andere landen zijn ze verplicht 15 weken oud te zijn!).

De pups zijn bij vertrek voorzien van: een gezondheids verklaring door een erkend dierenarts, Europees paspoort, chip, benodigde inentingen, ontwormd volgens schema, Een familie certificaat van MiLou-Dogs

De pups groeien binnenshuis op met andere hondjes, katten en kinderen. En de test uitslagen van de ouders zijn bij ons in te zien.

……………………………………………………………………..

🤗 Zoë en Wolf zijn mama en papa geworden 🥰🥳🐾 de kleintjes zijn geboren op 02-07-2022 en het zijn 3 gezonde reutjes 🥰

Deze 3 heren mogen het nestje vanaf nu verlaten binnen nederland. Woont u niet in nederland dan mogen de kleintjes pas over de grens als zij 15 weekjes oud zijn.

Zoë is een F1bx pomsky en Wolf een F3 pomsky. Zowel moeder Zoë als vader Wolf zijn bijde getest op: HD/ED, Patella Luxatie, Embark DNA rasherkenning en meer als 180 genetische aandoeningen 🤗🐾

💙 Andy
💙Buzz

Zoë heeft een schofthoogte van 30cm en weegt 3.5 kilo. Wolf heeft een schofthoogte van 33cm en weegt 4.5kilo.

🐾 De pups zullen klein blijvende F3x pomsky’s ( Arctic spits ) worden met de verwachten grote van 30 / 35cm schofthoogte en rond de 4 tot 5 kilo zwaar worden.

…………………………………………………………………………………

Cherry en Wolf zij mama en papa geworden 🥰🥳 De pupjes zijn grboren op 08-09-2022 het zijn 4 teefjes en 5 reutjes 🐾

Zowel moeder Cherry als vader Wolf zijn bijde getest op: HD/ED, Patella Luxatie, Embark DNA rasherkenning en meer als 180 genetische aandoeningen 🤗🐾

💖 penny
💙 Pongo
💖 Pubbels
💙 Rolly
💙 Rover
💙 Spark

Cherry heeft een schofthoogte van 38cm en weegt 8.5 kilo. Wolf heeft een schofthoogte van 33cm en weegt 4.5kilo.

🐾 De pups zullen klein blijvende F3 pomsky’s ( Arctic spits ) worden met de verwachten grote van 35 / 40cm schofthoogte en rond de 6 tot 8 kilo zwaar worden.

……………………………………………………………….

Voor meer info mag je altijd ons altijd bellen, mailen en berichten

Contact ☎️: +31 6 30059965, het-woefke-nl@hotmail.com, www. het-woefke-nl. nl, ook te berijken via facebook en instagram.