– 🐾 Pups zoeken baas / nest aankomdiging

Leuk dat je intressen hebt in een van onze wondelijke pups 🐾

We besteden veel zorg en aandacht aan de pups en hun opvoeding en vinden het heel belangrijk dat ze het beste baasje zullen krijgen. Ze zijn te bezichtigen op afspraak en vanaf dan ook pas te reserveren tegen een aanbetaling.

De pups mogen het nest verlaten als ze 8 weken oud zijn (binnen Nederland. Andere landen zijn ze verplicht 15 weken oud te zijn!).

De pups zijn bij vertrek voorzien van: een gezondheids verklaring door een erkend dierenarts, Europees paspoort, chip, benodigde inentingen, ontwormd volgens schema, Een familie certificaat van MiLou-Dogs

De pups groeien binnenshuis op met andere hondjes, katten en kinderen. En de test uitslagen van de ouders zijn bij ons in te zien.

………………………………………………………………………………….

🥰 Bella en Wolf zijn ouders geworden 🥰

Bella is bevallen op 06-12-2022 van 6 geweldige pupsjes. Het zijn 3 stoere reutjes en 3 prachtige teefjes.

Zowel Bella als Wolf zijn bijde HD/ED/Patella VRIJ en Embark DNA getest op ras en meer als 200 gebetische aandoeningen 🤗

De pups zullen klein blijvende F3 pomsky’s ( Arctic spits ) worden met de verwachten grote van 35 / 40cm schofthoogte en rond de 6 tot 8 kilo zwaar worden. Bella heeft een schofthoogte van 38cm en weegt 6.5 kilo. Wolf heeft een schofthoogte van 33cm en weegt 4.5kilo.

Pretsel
Nala heeft een huisje ❤️🏠
Muffin heeft een huisje ❤️🏠

Voor meer info mag je altijd ons altijd bellen, mailen en berichten

Contact ☎️: +31 6 30059965, het-woefke-nl@hotmail.com, www. het-woefke-nl. nl, ook te berijken via facebook en instagram.