– ♂️ Ekko

Ekko (pomeranian, party coller)

Geboren op 22-02-2023

Schofthoogte van 18cm / gewicht van 3.8k

Hallo dit is Ekko.Ekko is een knappe geteste party coller pomeranian reu die papa mag gaan worden . Hij is een heel lief, sociaal en zacht kereltje die het heerlijk vind om lekker buiten te spelen en te ravotten.

Ekko is getest en zijn uitslagen zijn allemaal top. Embark DNA ras: 78.1 % pomeranian / 21.9% german Spitz

Enbark DNA gezondheid: goed

HD (links en rechts): A

ED (links en rechts): 0

Pattella Luxatie (links en rechts): vrij

Deze test uitsalgen zijn uiteraard allemaal in te zien en er mag een foto van gemaakt worden.

Als je jouw hondje met Ekko wilt laten date dan willen we wel dat zij vlo vrij is en getest! zo kunne we alleen gezonde nakomelingen laten komen.

Als dat zo is en je wilt uw dame laten date met onze Ekko kan zij 2x komen op date ( op dag 10 en 12 of op dag 11 en 13 komen). De vraagprijs voor een dekking met 2x komen is €450,- MET DEKGARANTIE!

Blijkt de dekking niet gelukt te zijn en uw hondje is aantoonbaar niet drachtig doormiddel van een echo met 6 weken dan mag u de eerst volgende loopsheid (binne 8 maand) terug komen voor een gratis herdekking. De echo kunt u bij mij thuis doen dit kost dan €25,- maar u kunt het ook bij een dierenards laten doen. Vraag dan om een verklaring met datum dat uw hond niet drachtig blijkt te zijn.

Voor meer info neem dan contact op via +31630059965 of hetwoefkenl@hotmail.com of neem een kijke op onze facebook / instagram