Wie zijn wij als Het Woefke NL

Heej heej

Wat leuk dat je wild weten wie wij zijn.

ik ben Louisa (30jr) en samen met mijn parker Louis (34jr) hebben wij 3 kindjes, Lexi (5jr), Lenn (3jr) en Leam (0jr). En samen als gezin hebben wij een onwijs groot hart voor dieren. Onze honden passie is ook echt ons leven.

Het Woefke NL is een huis vol honden liefde. We zijn hobby matige honden fokkers in het Pomsky / Pomeraninan / Spits ras en wonen in Weert. Met heel veel liefde en zorg fokken we en brengen we onze nestje groot. Ook zetten wij ons in voor het Herplaatsen en Opvangen van honden in dit rasgebied. Daarnaast bieden wij nog oppas aan in overleg en hebben wij een losse webshop (www.mijn-pluisdier.nl) vol met leuke en lekkere honden dingentjes.

Onze eigen hondjes, de pups en herplaats / opvanghondjes worden als gezindsliden beschoud en wonen gezellig bij ons in huis. We hebben ook nog 3 lieve katten die ook gewoon bij ons in huis leven en zijn opgegroeit met de hondjes.

We hebben een leuk en knus huis met lekker ruime tuin waar de hondje elke dag heerlijk hun energie in kwijt kunnen. Ook kunnen de hondjes elkedag even gedag zeggen bij onze kippen die vijlig afgesloten zitten.

Wat ooit eens begon als een droom wert een hobby en daar uit groeide een prachtige passie. En we willen deze passie graag met jullie delen.

We zijn uiteraard in het bezit van een UBN nr. En heb ik de benodigde opleidingen en cursussen behaald om te kunnen en mogen fokken met honden, gedragsdeskundige voor honden, honden genetica, honden EHBO en meer.

Ook heb ik door de jaren heen heel veel ervaringen opgedaan in al deze vakgebieden. Ik heb gewerkt als assistend dierenards, bij een grote honden fokker als “puppy kraamvrouw”, bij een stichting om honden op te vangen en herplaatsen, als hondentrainer en gedrachsdescundige. ondangs de opleidingen, cursussen en vele ervaringen zullen we bij blijven leren en ervaringen blijven opdoen.

mijn diploma en Certificaten fotogalerei :