Herplaatsing, Opvang en Adoptie

SAMEN OP ZOEK NAAR EEN GOED NIEUW ADRES VOOR UW HOND

Het kan iedereen overkomen dat je in een situatie terechtkomen waarin je genoodzaakt bent om voor jou hond een nieuw adres te zoeken. Ook kan het zijn dat de hond direct uit huis geplaatst moet worden of een tijdelijk opvang (gast)gezin moet hebben. Je wilt natuurlijk alleen het beste voor je hondenvriend en wilt hem zoveel mogelijk stress besparen. Wij bieden graag de hulp om voor jou hond het beste plekje te zoeken. Door dat wij hebben persoonlijk ervaring in herplaatsen, opvangen, adopteren en het begeleiden hier in kunnen we de mogelijkheid bieden dit zo fijn mogelijk te laten verlopen voor jou en je hond.

Elke aanmelding en hulpvraag nemen serieus en nemen we de tijd voor!

Herplaatsing, opvang en adoptie via Het Woefke NL is gericht op de volgende rassen: Pomsky, Pomeranian, Keeshonden, Spitsen, Chihuahua en kruisingen met deze rassen. Dit is van wegen het bereik binnen onze doelgroep en onze specialisme in het ras gebied. Andere ras aanmeldingen zullen we alleen in overleg doen

Waarom herplaatsen via Het Woefke NL:

• Persoonlijk contact en indivuele begeleiding afgestemd op u en uw hond zijn behoeften.

• We bieden meerdere mogelijkheden aan zo als: herplaatsen vanuit huis / herplaatsen vanuit een opvang (gast)gezin / opvang met herplaatsing bij ons in huis.

• We hebben een groot bereik in dit “ras” waardoor een snelle (en zorgvuldige) herplaatsing vaak mogelijk is.

• Je wordt gedurende het gehele herplaatsingsproces bijgestaan door een ervaren bemiddelaar / hondengedragsdeskundige.

• Door de zorgvuldige manier waarop onze werkwijze is opgezet, is herplaatsing via ons ook een veilige optie. Jou privacy vinden we erg belangrijk en daar gaan wij zeer zorgvuldig mee om. Uw contactgegevens zullen nergens op internet te komen staan. Deze gegevens worden alleen uitgewisseld aan de geïnteresseerden wanneer wij daar toestemming voor hebben gekregen.

Meer info over het aanmelden voor eem herplaatser met eventuele opvang voor herplaatsing neem dan contact op.

Het Woefke NL

Louisa Visser

Tel: +31 6 30059965

Email: het-woefke-nl@hotmail.com

Ook te vinden via facebook en instagram @hetwoefkenl

Ook voor aanmelding als opvang (gast) gezin bent u meer dan welkom ons te benaderen.