Pups zoeken een baasje / nest aankondiging.

…………………………………………….

mama Cherry en papa Wolf zijn ouders geworden op 26-08-2023 en hebben 7 geweldige pups. Het nestje bestaat uit 3 reutjes en 4 teefjes

De pups van mama cherry en papa Wolf zullen F3 pomskys zijn en na verwachting een schofthoogte krijgen tussen de 35 en 40cm en een gewicht tussen de 6 en 8 kilo

reutje Bear

………………………………………

Leuk dat je intressen hebt in een van onze wondelijke pups.

We besteden veel zorg en aandacht aan de pups en hun opvoeding en vinden het heel belangrijk dat ze het beste baasje zullen krijgen. Ze zijn te bezichtigen op afspraak en vanaf dan ook pas te reserveren tegen een aanbetaling.

De pups mogen het nest verlaten als ze 8 weken oud zijn (binnen Nederland. Andere landen zijn ze verplicht 15 weken oud te zijn!).

De pups zijn bij vertrek voorzien van: een gezondheids verklaring door een erkend dierenarts, Europees paspoort, chip, benodigde inentingen, ontwormd volgens schema, Een familie certificaat van MiLou-DogsDe pups groeien binnenshuis op met andere hondjes, katten en kinderen. En de test uitslagen van de ouders zijn bij ons in te zien.

………………………………………

Voor meer info mag je altijd ons altijd bellen, mailen en berichtenContact ☎️: +31 6 30059965, het-woefke-nl@hotmail.com, www. het-woefke-nl. nl, ook te berijken via facebook en instagram.