Pups zoeken een baasje / nest aankonfiging.

Leuk dat je intressen hebt in een van onze wondelijke pups.

We besteden veel zorg en aandacht aan de pups en hun opvoeding en vinden het heel belangrijk dat ze het beste baasje zullen krijgen. Ze zijn te bezichtigen op afspraak en vanaf dan ook pas te reserveren tegen een aanbetaling.

De pups mogen het nest verlaten als ze 8 weken oud zijn (binnen Nederland. Andere landen zijn ze verplicht 15 weken oud te zijn!).

De pups zijn bij vertrek voorzien van: een gezondheids verklaring door een erkend dierenarts, Europees paspoort, chip, benodigde inentingen, ontwormd volgens schema, Een familie certificaat van MiLou-DogsDe pups groeien binnenshuis op met andere hondjes, katten en kinderen. En de test uitslagen van de ouders zijn bij ons in te zien.

………………………………………

Leeuwke en Wolf zijn ouders geworden.

Leeuwke is bevallen op 13-05-2023 van 5 geweldige pupsjes. Het zijn 3 stoere reutjes en 2 prachtige teefjes.

Zowel Leeuwke als Wolf zijn bijde Patella VRIJ en Embark DNA getest op ras en meer als 200 gebetische aandoeningen en Wolf is ook getest op HD en ED.

De pups zullen klein blijvende F3b pomsky’s ( Arctic spits ) worden met de verwachten grote van 35cm schofthoogte en rond de 5/7 kilo zwaar worden. Leeuwke heeft een schofthoogte van 35cm en weegt 7 kilo. Wolf heeft een schofthoogte van 33cm en weegt 4.5kilo.

deze pup heeft al een huisje ❤️

Voor meer info mag je altijd ons altijd bellen, mailen en berichtenContact ☎️: +31 6 30059965, het-woefke-nl@hotmail.com, www. het-woefke-nl. nl, ook te berijken via facebook en instagram.